
چهره های این بچه ها هنوز كاملا معصوم و شخصیتی در حال شكل گیری داشتند. اما یكی از آنها مورد هجوم تمسخر سه دوست دیگر خود قرار گرفته بود. روی بند كوله پشتی آن پسر برندی با نام Hala Madrid حك شده بود و این دستمایه ای برای تمسخر دوستانش شده بود. پوشش و منطقه زندگی همه این پسربچه ها نشان می داد كه از قشر پولدار جامعه هستند. یكی از پسربچه ها بارها تكرار می كرد:«فلانی تو همه چیزت فیك(Fake) است!« یا «نكنه فكر كردی ما گول خوردیم كه كیفت Real Madrid اصل است؟!» . البته پسربچه ای كه مورد تمسخر قرار می گرفت با صبوری فقط این حرف ها را می شنید و هیچ پاسخی به آنها نمی داد.
1- بررسی كردم و متوجه شدم كه Hala Madrid نام مجله فصلی است كه توسط باشگاه رئال مادرید منتشر می شود و اتفاقا یك برند اصلی است.
2- حتی با فرض Fake بودن آن كیف، می توان برداشت كه هر یك از ما(كه می توانیم به جای والدین بچه های مسخركننده باشیم) چگونه به تربیت و پرورش فرزندان خود پرداخته ایم؟ هرچند كه پوشیدن یك لباس با برند اصلی یا داشتن یك كیف یا كفش با برند اصلی بد نیست اما اینكه برای بچه های این نسل یك ارزش مهم تلقی می شود موضوع چالش برانگیزی است و به گمان ریشه در رفتارها و باورهای ما(والدین)دارد.
3- نقطه قوت این مشاهده روزانه آن بود كه هرگز از زبان این بچه ها واژه مناسب یا ناسزا شنیده نشد.
4- فرزندان شاید خیلی بیشتر از ما(به دلیل اینكه نسل Z) تلقی می شود نیازمند به یادگیری مهارت های پایه ای در ارتباطات اجتماعی هستند كه نقش مدرسه و ما والدین در آن بسیار پررنگ است.
به امید تربیت نسل آینده ای توانمند و توانگر
#سیدمحمداعظمی_نژاد
لینك نوشتار درباره نسل z ها:http://www.hrjournalist.com/post/430